ZONWERING IN ISOLATIEGLAS

Waarom kiezen voor zonwering tussen glas?
8 glasheldere voordelen
  • Nooit meer lamellen schoonmaken
  • Bespaart ruimte achter het glas
  • Duurzame onderdelen
  • Biedt privacy
  • Uitstekende licht- en warmteregulering
  • Beschadigt niet
  • Lange levensduur
 

  Jaloezieën

Hou je van een strakke en tijdloze zonwering? Kies dan voor Polysun ScreenLine jaloezieën. De jaloezieën tussen het glas zijn eenvoudig te bedienen met een koord, (draai)knop, schuifmagneet, draadloos swipe systeem of een interne of externe motor. Jij kiest.

  

Meer over Jaloezieën.


  Jaloezieën Smal

Ga je renoveren? Deze Polysun ScreenLine zonwering past perfect in bestaande ramen. En omdat je de smalle lamellen, afhankelijk van de bediening, eenvoudig kunt optrekken, neerlaten en kantelen is ook hier een optimale warmte- en lichtregulering perfect mogelijk.

  

Meer over Jaloezieën Smal 
 

  Plissé

Polysun ScreenLine plissé zonwering in isolatieglas is een pure sfeermaker. Het doek geeft warmte aan elk interieur en zorgt zelfs in gesloten toestand nog voor lichtinval in de kamer. Je hebt de keuze uit 2 doekvarianten.

 

Meer over Plissé
 

  Plissé black out

Wil je een kamer volledig kunnen verduisteren? Polysun ScreenLine plissé black out doet precies wat het belooft! Het systeem heeft een dubbelzijdig plissé met aan de binnenzijde een folie waardoor er geen straaltje licht door het doek komt, ook niet langs de zijkanten.

 

Meer over Plissé black out 
 

  Rolgordijn

Het Polysun ScreenLine rolgordijn is enig in zijn soort. Er bestaat geen enkel ander merk met een vergelijkbaar systeem. Door het gebruik van Verosol doek in plaats van folie combineert het alle voordelen van een gewoon rolgordijn met die van een rolgordijn tussen het glas.

Meer over Rolgordijn 
 

Klik op het logo voor de Polysun website 


 

Bent u geïnteresseerd in onze producten en service?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij kunnen u helpen.