LUIFELS

​Zonnewering: Screens – luifels – zonnetenten

De oplossing om verhitting van Uw woning, appartement, kantoor, . . . . als ook storende licht op tv- en computerschermen te gaan filteren.
Verkleuring van meubilair, parket, gordijnen e.d. kunnen hiermee beschermd worden van de UV-stralen die door de beglazing hun weg vinden.
Er zijn tal van mogelijkheden gaande van:
 
  • Verticale zonwering.
  • Dakzonwering.
  • Luifels.
  • Structurele zonwering.
  • . . .
Screens zorgen niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar voorkomt ook vervelende reflecties. Alles is steeds maatwerk en vol automatisch, onze screens hebben ook standaard een windweerstand tot aan 130km/h wat betrekkelijk hoog is in België zelf aan onze kustlijnen vormt dit geen enkel probleem. Indien geen voeding mogelijk is beschikken wij tevens over een standalone systeem die volledig zijn voeding genereerd uit zonnecellen met batterij pakket.

Ook grote afmetingen zijn hier mogelijk. Doeken zijn beschikbaar van 100% verduistering tot en met 10% duidelijke visualiteit zodat de interactie met de tuin en/of terras niet verloren gaat en studenten of medewerkers zich niet opgesloten voelen in hun kamer of kantoor. Alle ral kleuren beschikbaar gaande van matte tot structurele kleuren.
Luifels daarin tegen zorgen dat de toegang tot het terras of tuin mogelijk worden gemaakt wanneer men thuis is en toch de zon verhinderd toegang te geven tot de woning.

Ook ’s avonds kan men langer genieten van een luifel wanneer de vochtigheid valt in de zomer. Dit kan met en zonder sfeer verlichting.

Onze partners hierin zijn:
 

Bent u geïnteresseerd in onze producten en service?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij kunnen u helpen.