ALUMINIUM RAMEN

MasterLine 8


Met de introductie van dit nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem verlegt Reynaers Aluminium zijn grenzen.

Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst.
Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers.
Met zijn HI en HI+ versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!
Bovendien bestaat de nieuwe Masterline 8 reeks in4 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance, Verborgen Vleugel en Deco.
Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

Download hier de Masterline 8 fiche

MasterLine 10

COMPROMISLOOS

Sluit geen compromissen: met Masterline 10 kunt u alles hebben.
Dit nieuwe systeem brengt het beste van alle werelden samen: onbeperkte ontwerpvrijheid in combinatie met ultiem comfort en optimale isolatiewaarden.
Masterline 10 ramen worden ontworpen voor de bouwtrends van vandaag en morgen: lage-energiebouw, maximale lichtinval, uitstekende prestaties en veilige woningen (inbraakwerendheidsklasse 3).

Het productaanbod van Masterline 10 ramen is waarlijk uniek in zijn toepassingsmogelijkheden: binnendraaiende ramen, een volledig aanbod van profielen voor kader- en vleugelcombinaties, profielen voor aansluiting met schuif- en gordijngevelsystemen, maar ook de ontwerpvrijheid met Renaissance- en Decoprofielen.
De ramen worden geleverd met een passiefhuiscertificaat!
De combinatie van al deze kenmerken maakt van Masterline 10 de ideale oplossing voor zowel private als publieke projecten.

Download hier de Masterline 10 fiche

SlimLine 38

SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen.
De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel.Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stalen raamprofiel.
Het systeem kan worden toegepast met zowel dubbele als driedubbele beglazing zonder het minimalistische aanzicht te verliezen.

De SL 38 reeks is beschikbaar in drie verschillende stijlen: Classic, Cubic en Ferro.

Download hier de SlimLine 38 fiche

Bent u geïnteresseerd in onze producten en service?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij kunnen u helpen.